Uvjeti prodaje

O PRODAJNOM MJESTU I PROIZVODIMA

O PRODAJNOM MJESTU

Studio Tinel, obrt za dizajn i trgovinu, vl. Tina Biloglav

Adresa: Radnički dol 19, 10000 Zagreb

Tel.: +385 91 2729 376

Tel. za narudžbe: +385 91 2729 376

E-mail:[email protected]

E-mail za narudžbe: [email protected]

OIB: 97301180860

MB: 98216554

Radno vrijeme:

PON-SUB: 08:00 h – 16:00 h

Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.

O PROIZVODIMA

Markobabic.hr je specijalizirana web trgovina za prodaju knjiga.

Sve cijene u trgovini Markobabic.hr izražene su u kunama (kn) i eurima (po fiksom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 kuna) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

PDV je uključen u cijenu (5% za knjigu, 25% za dostavu i “Ja u čuda vjerujem” paket).

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Studio Tinel, obrt za dizajn i trgovinu, vl. Tina Biloglav zadržava pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

UVJETI PRODAJE

NAČINI PLAĆANJA

Online trgovina Markobabic.hr omogućava Vam sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe za narudžbe iznad 100,00 kn i dostave na području Republike Hrvatske.

Sigurno kartično plaćanje putem Corvus sustava, jednokratno – Visa, MasterCard, Maestro

DOSTAVA

Dostava se vrši u roku od nekoliko dana (ovisno o mjestu dostave). Dostava je od vrata do vrata na svaku adresu. Cijena dostave izračunava se automatski na stranici košarice. U slučaju neuspjele dostave za povrat pošiljke ne zaračunava se posebna naknada.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako kupac ne zaprimi paket, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti poduzeo radnje prema pronalasku ili slanju nove pošiljke.

Otprema robe vrši se u roku 48 sati nakon zaprimanja narudžbe (radnim danima).

Plaćanje po pouzeću moguće je samo na teritoriju Republike Hrvatske.

Kupovinom tri ili više knjiga ostvarujete mogućnost besplatne dostave.

Kupac se kupnjom slaže da se u svrhu lakše i brže dostave na etiketi paketa napiše telefonski broj kupca.

REKLAMACIJE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacija se smatra valjanom ako odgovora uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka valjane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Sve reklamacije zaprimaju se na email adresu [email protected]

ZAŠTITA PODATAKA PRI KUPNJI

Markobabic.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Markobabic.hr te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Markobabic.hr može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Markobabic.hr.

Markobabic.hr će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Markobabic.hr. Markobabic.hr prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Markobabic.hr bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Markobabic.hr prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Markobabic.hr će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Markobabic.hr od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Markobabic.hr će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.